Monday, February 27, 2012

iPhone 4S: Evolutie, geen revolutie

Inleiding

Apple is een merk, een fenomeen en misschien ook wel een gedachte. Het merk dat vaak baanbrekende producten op de markt brengt, maar aan de andere kant vaak een behoorlijk grote muur om haar wereld plaatst, zorgt altijd voor een goed gesprek. Je bent voor of je bent tegen. Ajax/Feyenoord, AMD/nVidia, AMD/Intel zijn ook van die vergelijkingen waar je met techniek-, gadget- en voetballiefhebbers urenlang over kunt debatteren.

Apple iPhone 4S 64GB White

Alles heeft zijn voor- en nadelen. Het ligt er aan wat je als gebruiker wenst, wat voor jou de beste keuze is en dat is heel persoonlijk. Ook over de iPhone is een dergelijk debat te voeren. Aan een kant heeft de geslotenheid van het platform zo zijn nadelen. Je kunt niet zomaar even een geheugenkaartje plaatsen om het geheugen uit te breiden of even snel wat foto?s uit te wisselen. Daarnaast moeten programma?s via de iTunes Store ge?nstalleerd worden en moeten eerst door de ballotagecommissie van Apple worden goedgekeurd alvorens ze ?berhaupt in die online winkel terecht komen.

Apple iPhone 4S 64GB White

Henry Ford

Goed of slecht. Aan een kant heeft het merk een ijzeren, bepalende greep op dat marktsegment, maar aan de andere kant is de gebruikservaring van de producten en diensten van het merk goed en vaak beter dan die van andere producten. Het werkt over het algemeen allemaal gewoon en daar offeren veel mensen een stukje vrijheid voor op. Ben je iemand die het leuk vindt om te experimenteren, een stap verder te gaan dan wat het merk voor je bepaald heeft, dan kun je beter wat anders kopen of kiezen om een jailbreak uit te voeren.

De keuse in iPhone-land is beperkt. Je kunt kiezen uit een iPhone 3GS, iPhone 4 en iPhone 4S. Wil je een toestel met een toetsenbordje of een ander scherm, dan mag je ook elders winkelen. Het heeft behoorlijk wat weg van Henry Ford met zijn T-Ford: het mogen alle kleuren zijn, als het maar zwart is. Dat is natuurlijk niet helemaal waar, want qua kleuren geeft Apple je bij de iPhone 4S de keuze tussen wit of zwart. ?

Source: http://be.hardware.info/reviews/2527/iphone-4s-evolutie-geen-revolutie?utm_source=rss-artikelen+pcadvies+magazines+video's&utm_medium=rssfeed&utm_campaign=hardwareinfo

kindle fire review community matt schaub fire island fire island diaspora social network diaspora

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.